Header uutiset

Oulun Naisfutis ry:n toiminnanjohtajan sijaisuuteen on valittu Janika Saastamoinen. Janika aloittaa tehtävässään maanantaina 3.7. Pyysimme häneltä pienimuotoisen esittelyn itsestään ja fiiliksiä tulevasta tehtävästä. Lue esittely kokonaisuudessaan alta.

Olen Janika Saastamoinen ja hyppään mukaan ONSsilaiseksi heinäkuun 2023 aikana sijaistamaan nykyistä toiminnanjohtajaa seuraavan vuoden ajaksi. Olen ammatiltani Sairaanhoitaja ja valmistuin juuri ylemmän korkeakoulun opinnoista mielenterveys- ja päihdetyön kliiniseksi asiantuntijaksi. Tähän pestiin hyppään erityisryhmien asumisen esihenkilötehtävistä, joissa olen toiminut useita vuosia. Lisäksi toimin jääkiekkoliiton pohjoisen alueen tyttökiekkokoordinaattorina neljättä kautta.

Urheilua olen harrastanut pienestä saakka ja kilpaurheilu-uran olen tehnyt Alppihiihdossa ja Salibandyssä. Jääkiekon aloitin aikuisiällä. Onpa harrastuksiin kuulunut myös lapsena painia, jonka harrastaminen tosin loppui lyhyeen, kun näin kisoissa käytettävät painitrikoot, joita en suostunut pukemaan päälle. Kuusamolaisena vietän vapaa-aikaa paljon metsän ja luonnon keskellä ja silloin kun maltan lomia pitää, suuntaan jonnekin päin maailmaa sinivalkoisin siivin.

ONSsilaiseksi tuloa odotan suurella mielenkiinnolla, sillä jalkapallomaailma kilpaurheilua ajatellen on uusi maailma minulle, vaikka muutoin urheiluympyrät ja kuviot ovat varsin tuttuja. ONS vaikuttaa isolta suurelta perheeltä ja mukaan hyppääminen tuntuu uudelta seikkailulta. Tulkaa rohkeasti kiskaisemaan minua kentän laidalla hihasta ja tulukaa juttusille!

Mukavia ja antoisia yhteistyöhetkiä odotellen

Janika

 

Janika.jpeg