Header B C H

Joukkuekuva B C haaste

ONS B2 -joukkueen toiminta kattaa B-ikäluokat eli 2006-2008 -syntyneet pelaajat. Tavoitteena on pelata kaudella 2024 Palloliiton T18 Kakkonen -sarjaa.

Tässä joukkueessa harrastaminen on rentoa ja mukavaa, mutta samalla tavoitteellista. Jokaista pelaajaa valmennetaan ja kannustetaan viihtymään liikuntaharrastuksen parissa ja kehittymään omalta tasoltaan eteenpäin, kohti omaa potentiaaliaan. Joukkue tekee yhteistyötä muiden ONS-joukkueiden kanssa, erityisesti C- ja B-ikäluokkien joukkueiden kanssa. Taitavilla ja tavoitteellisilla pelaajilla on mahdollisuus treenata ja pelata myös kilpajoukkueiden kanssa ja ONS seurana pystyy tarjoamaan pelaajille polkuja eteenpäin kohti kilpailullisempaa harrastamista. 

Talvikaudella 2023-2024 treenaamme:

  • tiistaisin klo 19.30-21 OPS-hallilla Castrenissa 
  • torstaisin klo 19.30-21 Heinäpään jalkapallohallilla  
  • lauantaisin klo 16-18 Kastellin monitoimitalon kuntosalilla.

Talvikaudella pelaamme myös harjoitusotteluita.

Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia!

Tule mukaan kivaan porukkaan! Meillä voit kokeilla futista kaksi viikkoa maksutta. Meillä kaikki treenit ovat avoimia ja joukkueeseen otetaan uusia kokeilijoita pitkin kautta, mahdollisuuksien mukaan. Kokeilujaksolla katsotaan yhteensopivuutta puolin ja toisin. Ota yhteyttä, kysy lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Valmennustiimi:

Vastuuvalmentaja Teea Oja (UEFA B) 050 5678 237

Valmentaja Toni Lehtimäki 

Valmentaja Rasmus Knuutila 

Fysiikkavalmennus Jukka Latva-Rasku

Joukkueenjohtaja:

Kari Vanhatapio 0400 891235

Instagram:

@ons_b2

B2 mukana

tahtiseura logo