Header kerhot

Futiskerho Heinäpää

ONS:n Futiskerho on tarkoitettu 2018–2021 syntyneille tytöille. Futiskerho järjestetään KESKIVIIKKOISIN klo 18.00–19.00 Heinäpään jalkapallohallilla.

Liikuntapedagogiikan tavoitteiden mukaisesti ONS:n futiskerhon tavoitteena on kasvattaa lapsia liikuntaan ja kasvattaa lapsia liikunnan avulla. Liikunnan avulla kasvattamisen periaatteiden mukaisesti kerhossa opetetaan lapsille jalkapallotaitojen lisäksi perusliikuntataitoja. Futiskerho toimii seuran ponnahduslautana ikäkausijoukkueisiin.

Futiskerhon hinta on 28 €/kk. Ensimmäisen laskun yhteydessä laskutetaan myös Palloliiton pelipassi ja vakuutus (yht. 11€/vuosi). 

Lisätietoa toiminnasta saa junioripäällikkö Sami Kalliolta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Uudet pelaajat ilmoittautukaa mukaan alla olevan lomakkeen kautta! Futiskerho on ympärivuotista toimintaa ja mukaan voit liittyä missä vaiheessa vain!

HUOM! Ensimmäiselle tutustumiskerralle ei tarvitse ilmoittautua. Riittää, että lomakkeen täyttää siinä vaiheessa, kun tutustumiskerran jälkeen päättää jatkaa kerhossa!

 Futiskerho Heinäpää qr code

https://onssi.myclub.fi/flow/events/6761690