Header uutiset

Lasten hyväntekeväisyystapahtuma ja ONS seurapäivä 15.6.2024 Raatin Stadionilla

Tervetuloa koko perheen lasten tapahtumaan Raatin stadionille lauantaina 15.6 alkaen klo 11.30! Hyväntekeväisyystapahtumassa kerätään varoja vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen (ONS Sydämellä-rahasto, RA/2023/1068)

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä eri seurojen, yhteisöjen ja yritysten kanssa, joten paikalla on monenmoisia lapsille ilmaisia aktiviteetteja: pienpelejä, kilpailuja, kasvomaalausta, ongintaa, ilmapalloja, askartelua sekä lasten ja nuorten lauluesityksiä.

Perheen pienimpiä ihastuttaa seikkailurata, maskotti Onni-Nalle ja muutama yllättävä eläinvieraskin. Tapahtumasta voi ostaa mukaan mm. nuorten yrittäjien tuotteita tai ukrainalaisten upeita leivoksia. Kahviosta löytyvät niin suolaiset kuin makeat koko päivän ajan.

Tapahtuma jatkuu ONS naisten edustusjoukkueen pelillä FC Lahtea vastaan alkaen klo 13. Jännittävässä pelissä julkistetaan tapahtuman tuotepalkintojen voittajat. Myös paras kannustajaryhmä tai -perhe palkitaan ravintolalahjakortein.

Tervetuloa siis viihtymään Raattiin lauantaina koko perheen voimin!


Ps.Tapahtuman pääsylipulla saa merkittävän alennuksen mm. Vauhtipuiston rannekkeesta välillä 15-16.6 2024 (pääsylippua näyttämällä hintaan 20€, norm.29€). Lasten tapahtumassamme Potnapekka kuljettaa Raatista Vauhtipuistoon Klo 14.00 ja 16 00 sekä takaisin Raattiin Klo 18.00 rannekkeen ostajille maksutta. Rannekkeen pystyy ostamaan Potnapekasta.