Header uutiset

Kesäkuussa käynnistyy niin Perhefutis kuin Naisten kuntofutis, jonka yhteydessä järjestämme erillistä kerhoa lapsille!

Perhefutis keskiviikkoisin 14.6 - 9.8. ja Naisten kuntofutis sunnuntaisin 4.6 - 6.8. Lue uutinen ryhmistä kokonaisuudessaan alta!

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen, suosittu harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa.

Perhefutis on tarkoitettu lapsi-aikuinen-pareille. Lapsen kanssa liikkumaan voi tulla oma vanhempi, isovanhempi, kummi tai aikuinen ystävä. Toiminta on suunnattu 2–4-vuotiaille lapsille.

Perhefutista järjestetään keskiviikkoisin 14.6 - 9.8 Heinäpään hallilla klo 10:00 - 11:00. Hinta 40€ (sisältää vakuutuksen lapselle). Osallistujamäärä max 12 perhettä.

Ilmoittaudu Perhefutikseen mukaan TÄÄLTÄ.

Naisten Kuntofutis on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille naisille, jotka haluavat tulla liikkumaan yhdessä 6-12 vuotiaan lapsen/lapsien kanssa. Liikkumaan voi tulla oma vanhempi, isovanhempi, kummi tai esim. aikuinen ystävä.

Kuntofutis on jaettu siten, että aikuiset harjoittelevat omassa ryhmässään ja lapset omassaan. Aikaisempaa kokemusta jalkapallon harrastamisesta ei tarvita kummassakaan ryhmässä.

Kuntofutista järjestetään sunnuntaisin 4.6 - 6.8. Heinäpään hallilla klo 19-20. Hinta 30€. Osallistujamäärä max 15 aikuista, yhdessä max. kahden lapsen kanssa.

Ilmoittaudu mukaan Kuntofutikseen TÄÄLTÄ.

Mainos_Kuntofutis.pngPerhefutis-somenelio.jpg