Header uutiset

ONS:n ensimmäinen Disney Vaiana -elokuvaan pohjautuva Playmakers-jakso käyntiin kesäkuun alussa!

Uusi UEFA:n & Disneyn Playmakers jakso käynnistyy 2.6. alkaen Hiukkavaaran tekonurmella! Tällä kertaa tarinana toimii Vaiana!

UEFA Playmakers -ohjelman kautta tarjoamme alueemme tytöille hauskan, turvallisen ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Ohjelman kautta kiinnitymme osaksi valtakunnallista ja eurooppalaista kokonaisuutta, sillä Playmakers -ohjelmaan pääsevät tutustumaan pienet tytöt joka puolella Eurooppaa. Ohjelma on kohdistettu ensisijaisesti 5-8 vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun Disney Vaianan -elokuvan tarinaan pohjautuen. Yksi Playmakers jakso sisältää 8 harjoitusta ja sen hinta on 40€ sisältäen Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen. Viimeisellä kerralla kaikille osallistujille jaetaan myös Vaiana-aiheiset diplomit. Kurssimaksu laskutetaan ennen ensimmäistä kertaa.

Ohjaajina toimivat Playmakers -valmentajakoulutuksen käyneet ohjaajat.

Harjoitukset torstaisin 2.6 alkaen klo 16.45 -17.45 Hiukkavaaran tekonurmella.

 

Harjoituspäivämäärät 2.6., 9.6, 16.6, 30.6., 28.7, 4.8, 11.8, 18.8 (juhannusviikolla ei ole harjoituksia eikä vkoilla 27-29).

Ilmoittautumiset ja lisätietoja TÄÄLTÄ.

 

 

  FB ROUND  insta   Twitter   youtube R

tahtiseura pieni JP