Header uutiset

TET-harjoittelussa Niiki Juttula

Tällä viikolla olemme saaneet Onssiin TET-harjoitteluun Niiki Juttulan! Niiki on siirtynyt Onssiin tälle kaudelle Kajaanin Hakasta. Toteutimme hänelle pienimuotoisen haastattelun tutustuaksemme häneen paremmin. Lue Niikin haastattelu kokonaisuudessaan alta.

Perustiedot itsestäsi: ikä, pelipaikka, aiemmat seurat, jne

Olen 14-vuotias ja pelaan keskikenttää.  Ensimmäinen joukkueeni oli Suomussalmen Palloseura. Sen lisäksi olen pelannut myös Fc Wimmassa ja Kajaanin Hakassa.

Milloin ja miten aikoinaan päädyit jalkapallon pariin?

Vanhemmat kysyivät, haluanko mennä futiskouluun. Halusin lähteä kokeilemaan. Olin silloin vähän alle 4-vuotias.

Olet siirtynyt tälle kaudelle ONS:iin, miltä uusi seura on vaikuttanut ja miten olet päässyt mukaan ONS-07 joukkueeseen?

Uusi seura on vaikuttanut mukavalta ja joukkue on ottanut minut hyvin mukaan porukkaan. Minulla on paljon kavereita uudesta joukkueesta.

Mitkä ovat olleet kohokohtiasi jalkapallon parissa?

Hienoin kokemus jalkapallon parissa on varmasti ollut tämän kevään Uefa Development- turnaus U15 maajoukkueen mukana. Lisäksi muita hyviä kokemuksia ovat olleet viime vuoden helmariturnaus, Tinni Korpela-leiri sekä p14 ykkösen sarjan voitto.

Mitkä ovat mielestäsi vahvuuksiasi pelaajana ja mitkä puolestaan kehittämiskohteita?

Omia vahvuuksiani pelaajana ovat molempijalkaisuus, pelinlukutaito sekä juoksukestävyys. Kehityskohteita löytyy fyysisyydestä kaksinkamppailuissa ja 1v1 hyökkäämisestä

Harrastatko jotain muuta jalkapallon lisäksi tai mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?

Tällä hetkellä suurin osa ajasta menee jalkapalloon, mutta vapaa-ajalla käyn laskettelemassa ja lenkkeilemässä.

Mitä tulevaisuudensuunnitelmia tai haaveita sinulla on jalkapalloon liittyen?

Tulevaisuudessa haluaisin pelata ulkomailla jossain hyvässä seurassa. Yksi tavoite on myös pelata Suomen A-maajoukkueessa.