Frozen_920x1080_ONS.jpg

 

UEFA & Disney Playmakers

UEFA Playmakers -ohjelman kautta tarjoamme alueemme tytöille hauskan, turvallisen ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Ohjelman kautta kiinnitymme osaksi valtakunnallista ja eurooppalaista kokonaisuutta, sillä Playmakers-ohjelmaan pääsevät tutustumaan pienet tytöt joka puolella Eurooppaa. Ohjelma on kohdistettu ensisijaisesti 5–8-vuotiaille tytöille, mutta otamme mukaan myös nuorempia ja vanhempia osallistujia.

Playmakers-harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun Disneyn Frozen 2 -elokuvan tarinaan pohjautuen. Yksi Playmakers-jakso sisältää 8 harjoitusta ja sen hinta on 40 € sisältäen Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen. Viimeisellä kerralla kaikille osallistujille jaetaan myös Frozen-aiheinen diplomi. Kurssimaksu laskutetaan ennen ensimmäistä kertaa.

Ohjaajina toimivat Playmakers-valmentajakoulutuksen käyneet ohjaajat.

UUSI PLAYMAKERS-JAKSO KÄYNNISTYY 24.2 klo 17:30 RITA-AUKION KOULULLA! Jakso kestää yhteensä 24.2 - 28.4 (ei harjoituksia 10.3 ja 7.4). Harjoitusaika klo 17:30-18:30.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta:

 Tarvitsemme vähintään 10 osallistujaa, jotta ryhmä toteutetaan!

 

Lisätietoja toiminnasta: Riikka Ylitalo (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040-5477337)