Maksuaikataulut, alennukset yms.

Sisaralennus:

  • Seuran sisaralennus on 50€. Se tarkoittaa sitä, että kahdesta sisaruksesta alennuksen voi saada toinen sisaruksista, kolmesta sisaruksesta alennuksen saa kaksi sirarusta jne. Alennus on kertaluontoinen ja se tehdään pääsääntöisesti ensimmäisestä maksuerästä. Myöhemmin maksettaessa alennuksen voi myös porrastaa esim kahdelle kuukaudelle (2x25€).

Maksuaikataulu:

  • Seuramaksut kerätään kuukausimaksuina. Maksu kerätään kuukausittain, maksukuukautta edeltävän kuukauden 25.päivä kauden loppuun asti. (esim. tammikuun seuramaksu tilitetään joulukuun 25.päivään mennessä).

Seuraan tulevat uudet pelaajat: 

  • Uudella pelaajalla on oikeus kahden (2) viikon maksuttomaan tutustumisjaksoon seurassa, jonka aikana seuramaksua ei peritä.

Maksujen tilitys:

  • vanhemmat maksavat pelaajan kausimaksut OMAN JOUKKUEEN TILILLE ENNEN ERÄPÄIVÄÄ (joukkue voi vapaasti päättää eräpäivän oman toiminnan aikataulun mukaisesti)

  • mahdolliset sisaralennukset (50€/lapsi) tehdään ensimmäisen erän yhteydessä

  • raho siirtää KOKO JOUKKUEEN maksut könttänä SEURAN TILILLE

  • maksu tehdään joukkueen omalla VIITESIIRROLLA - EI normaalisiirrolla + viestillä tiedonanto-osiossa (tämä siksi että viitteellä tehdyt siirrot kirjautuvat suoraan kirjanpitoon ilman ylimääräisiä toimenpiteitä). Oman joukkueen siiroviite löytyy Raho-sivuilta.

  • raho laittaa sähköpostilla toimistolle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ERITTELYN maksusta (pelaajien nimet, mahdolliset sisaralennukset). Ensimmäisen erittelyn jälkeen riittää, että lähettää ainoastaan tulleet lisäykset tai poistuneet maksut. HUOM! Käytä tiliöintilomakkeen maksuseurantalehteä hyväksi seurannassa! Helpottaa kirjauksia ja sen voi laittaa seuralle kuukausitiliöinnin yhteydessä!

Pelipassit / Korttelipassit / Vakuutus

  • Jalkapallon pelipassi -eli lisenssikausi on kalenterivuosi eli 1.1 – 31.12. Pelipassi astuu voimaan heti maksuhetkestä alkaen. Jokaisella viralliseen kilpailutoimintaan osallistuvalla pelaajalla tulee olla kyseessä olevaan kilpailuun oikeuttava pelipassi, joka sisältää pelaajalisenssin ja vakuutusturvan. Pelaaja voi huolehtia myös itse omasta vakuutusturvastaan, jonka tulee olla vähintään lisenssivakuutuksen tasoinen. Joukkueenjohtajien velvollisuus on tarkistaa, että pelipassi- ja vakuutusasiat ovat kunnossa jokaisen pelaajan kohdalta. Pelipassit ostetaan Pelipaikka-henkilörekisteristä https://fin.ma.services/. Pelipaikkaan kirjaudutaan omilla henkilökohtaisilla tunnuksilla.

  • Korttelipassin voi hankkia ainoastaan seura omilla seurakäyttäjätunnuksillaan - nämä joukkueet olkaa yhteyksissä seuran toimistoon.