Oulun Naisfutis ry | ONS

Käyttöoikeushakemus seuran nettisivuille sekä niiden kautta rajattuihin tietoihin.

Tällä lomakkeella voit hakea LAAJENNETTUJA käyttöoikeuksia seuran nettisivuille. Käyttöoikeuksia tullaan rajaamaan kunkin käyttäjän käyttötarpeen mukaan. Lähtökohtaisesti oikeuksia myönnetään vain sellaisille heklöille, jotka toimivat seurassa tehtävissä, joissa joudutaan ajoittain hakemaan henkilötietoja (esim pelaajatiedot) tai joiden tehtäväviin kuuluu salassapidettäviä asioita yms. Seura voi myös antaa yhteisen tunnuksen tietyille ryhmille (esim valmentajat tai rahot). Tunnukset voidaan antaa myös seuran ulkopuolisille henkilöille, jos siihen on perustellut edellytykset.

Saadaksesi laajemmat tunnukset, sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi ja hyväksyä seuran tietosuojakäytännöt (GDPR ylävalikossa). Huomioi että antamasi tiedot jäävät vain seuran pääkäyttäjän tietoon eikä niitä luovuteta missään olosuhteissa ulkopuolisille. Tunnusten väärinkäyttö johtaa automaattisesti tunnusten sulkemiseen.

Hakijan tiedot

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Tarkista osoite!

Varmista että sähköpostiosoite on oikein. Mikäli et saa vahvistusviestiä, jokin on mennyt silloin pieleen.

Syöte ei kelpaa

Anna puhelinnumero ilman ylimääräisiä merkkejä tai välilyöntejä (vain numeroita, esim 0505551234)

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Käyttäjien käyttöoikeustasoja voidaan tarkentaa esim editointioikeudet vain oman taustaryhmän sivuille. Samaa voidaan soveltaa myös rekisteröityyn käyttäjään (tiettyyn aineistoon pääsee vain valittuun ryhmään kuuluva rekisteröity käyttäjä).

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Salasanakentän voi jättää tyhjäksi. Järjestemä generoi automaattisesti uuden salasanan. Jos automaattisesti luotu salasana on liian vaikea muistaa, voit vaihtaa sen kirjauduttuasi sivuille oman profiilisi hallinnassa.

Et ole hyväksynyt tietojesi tallentamista järjestelmään. Ilman hyväksyntää järjestelmän käyttöoikeuksia ei voida hyväksyä.

Et ole vahvistanut lomaketta!