Mainos_beachfutis_2024.png
Seuraava-peli.png

Uusimmat uutiset

Seuran vuosikokous pidetty 17.6.

Seuran vuosikokous järjestettiin Oulun Keilahallilla 17.6.2024. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Kokouksessa oli osallistujia sekä paikan päällä Keilahallilla että verkon välityksellä. Kokouksessa esiteltiin ja hyväksyttiin vuoden 2023 tilinpäätös ja toimintakertomus sekä talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2025. Vuoden 2024 talousarvio ja toimintasuunnitelma on hyväksytty kokousrytmin mukaisesti kesäkuussa 2023.

Kokous myönsi vastuuvapauden vastuullisille henkilöille ja lisäksi kokouksessa esiteltiin tulevan strategiakauden (2025-28) päätavoitteet. Hallitukseen valittiin Suvi Huusko (pj), Kimmo Saarela (vpj), Kaisa Rahko, Mari Lahdenperä, Minna Honkila (uusi) ja Tanja Manerus (uusi). Hallitusta voidaan täydentää vielä kauden aikana. Vuosikokousasiakirjoihin voi tutustua tarkemmin seuran toimistolla. Tarvittaessa sovi aika p. 040 547 7337 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aaku Laitinen ONS:n urheilutoimenjohtajaksi 15.8.2024 alkaen

ONS:n uudeksi urheilutoimenjohtajaksi on valittu Aaku Laitinen. Tuleva urheilutoimenjohtaja on valmentanut tyttöjä ja poikia useissa eri ikäluokissa, kouluttanut valmentajia sekä toiminut videoanalyytikkona mm. poikien U17-maajoukkueessa. ONSsiin Aaku siirtyy valmennuspäällikön/seurakoordinaattorin tehtävistä.

Henkilöesittely julkaistaan Aakun aloitettua tehtävät. Tervetuloa ONSsiin Aaku!

Lasten hyväntekeväisyystapahtuma ja ONS seurapäivä 15.6.2024 Raatin Stadionilla

Lasten hyväntekeväisyystapahtuma ja ONS seurapäivä 15.6.2024 Raatin Stadionilla

Tervetuloa koko perheen lasten tapahtumaan Raatin stadionille lauantaina 15.6 alkaen klo 11.30! Hyväntekeväisyystapahtumassa kerätään varoja vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen (ONS Sydämellä-rahasto, RA/2023/1068)

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä eri seurojen, yhteisöjen ja yritysten kanssa, joten paikalla on monenmoisia lapsille ilmaisia aktiviteetteja: pienpelejä, kilpailuja, kasvomaalausta, ongintaa, ilmapalloja, askartelua sekä lasten ja nuorten lauluesityksiä.

Perheen pienimpiä ihastuttaa seikkailurata, maskotti Onni-Nalle ja muutama yllättävä eläinvieraskin. Tapahtumasta voi ostaa mukaan mm. nuorten yrittäjien tuotteita tai ukrainalaisten upeita leivoksia. Kahviosta löytyvät niin suolaiset kuin makeat koko päivän ajan.

Tapahtuma jatkuu ONS naisten edustusjoukkueen pelillä FC Lahtea vastaan alkaen klo 13. Jännittävässä pelissä julkistetaan tapahtuman tuotepalkintojen voittajat. Myös paras kannustajaryhmä tai -perhe palkitaan ravintolalahjakortein.

Tervetuloa siis viihtymään Raattiin lauantaina koko perheen voimin!


Ps.Tapahtuman pääsylipulla saa merkittävän alennuksen mm. Vauhtipuiston rannekkeesta välillä 15-16.6 2024 (pääsylippua näyttämällä hintaan 20€, norm.29€). Lasten tapahtumassamme Potnapekka kuljettaa Raatista Vauhtipuistoon Klo 14.00 ja 16 00 sekä takaisin Raattiin Klo 18.00 rannekkeen ostajille maksutta. Rannekkeen pystyy ostamaan Potnapekasta.

――――――#heartinthegame――――――