Mainos_MakeMind_2024.png
Mainos_beachfutis_2024.png

Uusimmat uutiset

ONS etsii urheilutoimenjohtajaa!

ONS hakee urheilutoimenjohtajaa!

Oulun Naisfutis ry (ONS) on vuonna 2006 perustettu tavoitteellinen, menestyvä ja kehittyvä jalkapalloyhteisö. Keskitymme Oulun seudulla tyttöjen ja naisten pelaaman jalkapallon kehittämiseen. Haemme urheilutoimenjohtajaa kehittämään ja johtamaan seuran urheilutoimintaa.

Tervetuloa Futiskerhoon!

ONS:n Futiskerho on tarkoitettu 2018–2020 syntyneille tytöille. Futiskerho järjestetään KESKIVIIKKOISIN klo 18.00–19.00 Heinäpään jalkapallohallilla.

Futiskerho toteuttaa liikuntapedagogiikan päämääriä korostaen lasten fyysisen aktiivisuuden edistämistä ja kasvattaa lapsia liikunnan avulla. Kerhossa opetetaan lapsille jalkapallotaitojen lisäksi perusliikuntataitoja. Futiskerho toimii seuran ponnahduslautana ikäkausijoukkueisiin.

Futiskerhon hinta on 28 €/kk. Ensimmäisen laskun yhteydessä laskutetaan myös Palloliiton pelipassi ja vakuutus (yht. 11€/vuosi). 

Koko perheen hyväntekeväisyystapahtuma Heinäpään jalkapallohallilla 11.2!

ONS järjestää laskiaissunnuntaina 11.2.2024 koko perheen hyväntekeväisyystapahtuman Heinäpään jalkapallohallin läheisyydessä klo 11-17.

Tule viettämään laskiaissunnuntaita luistelemalla, hiihtämällä tai pulkkamäkeen! Tapahtumasta voi ostaa ukranalaisia ja suomalaisia leivonnaisia, makkaraa ja osallistua ilmaiseksi Onni-Nallen taitorataan, sekä askartelutyöpajaan. Samalla on mahdollista tutustua eri yhdistysten toimintaan.

Päivä huipentuu ONS naisten edustusjoukkueen ja Rovaniemen palloseuran naisten edustusjoukkueen väliseen harjoitusotteluun Heinäpään jalkapallohallissa klo 15-17. Otteluun on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu ja tuotto kerätään oululaisten vähävaraisten perheiden lasten harrastamisen tukemiseen.

――――――#heartinthegame――――――