Header BLANK

ONS | Heart in the Game !

Tuoreimmat uutiset ja tiedotteet:

ONS:n Naisten Kuntofutis alkaa!

ONS aloittaa matalan kynnyksen Naisten Kuntofutiksen 17.8!

Kuntofutis on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille naisille, jotka haluavat tulla kohottamaan kuntoa sekä harjoittelemaan jalkapallon perustaitoja hyvässä seurassa sekä rennossa meiningissä! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

ONS:n Futismuistelot, Osa 4

Seuraavana Futismuisteloihin saimme haastateltavaksi A-maajoukkuettakin edustaneen Sanna Ylianttilan. Lue alta koko juttu Sannasta ja siitä mitä hänelle mahtaakaan kuulua juuri nyt. 

Uusi hallitus valittu vuosikokouksessa

Seuran vuosikokous pidettiin 15.6. klo 18.00 alkaen Heinäpään hallin neuvotteluhuoneessa. Kokouksessa käsiteltiin seuran sääntömääräiset asiat ja valittiin hallitus tulevalle kaudelle.

ONS, Stadium ja Craft yhteistyöhön!

Oulun Naisfutis ry on solminut yhteistyösopimuksen kausille 2023-2026 Stadiumin ja Craftin kanssa!

Prinsessafutiksen ilmoittautuminen avattu!

ONS:n perinteikkään ja suositun Prinsessafutiksen ilmoittautuminen on avattu! Prinsessafutis järjestetään 8.-12.8 Heinäpään nurmikentillä klo 17-18.

ONS:n Futismuistelot, Osa 3

ONS:n Futismuistelot sarja jatkuu taas! Sarjassamme haastattelemme pääosin Oulusta eteenpäin ponnistaneita jalkapalloilijoita tai seuratoimintaan kuuluneita henkilöitä. Mitkä asiat ovat kirkkaimpina mielessä, kun palataan ajassa taaksepäin ja mitä heille mahtaakaan kuulua juuri nyt. Tällä kertaa haastateltavaksemme saimme Lasse Miettusen.

Pelaajaesittelyssä Neea Tähtisaari

Neea Tähtisaari on 15-vuotias RoPS:n kasvatti, joka siirtyi tänä keväänä ONS:n BSM-joukkueeseen. Hän pelaa ONS:ssa enimmäkseen keskikentällä, ja maajoukkuetta edustaessaan hän on pelannut laidassa. Neea päätyi jalkapallon pariin ollessaan noin seitsemän vuotta vanha. Silloin hänen koulussaan kerrottiin jalkapallosta kiinnostuneille tytöille tulossa olevasta joukkueesta. Neea innostui, ja siirtyi ikäkausijoukkueeseen heti kun se perustettiin. Neea pelasi RoPS:ssa kaikkiaan kahdeksan vuotta ennen siirtymistään ONS:iin.

Pelaajaesittelyssä Lilja Niiranen

Pelaajaesittelyyn tällä kertaa pääsee 18-vuotias Lilja Niiranen, joka pelaa maalivahtina ONS:n naisten edustusjoukkueessa sekä BSM-joukkueessa.

Lisää uutisia löydät UUTISVALIKOSTA.

Artikkeleja yhteensä 80 kpl ( 2022-08-13 15:27 )

  FB ROUND  insta   Twitter   youtube R

AJANKOHTAISTA 2022:

Tapahtumia ei löytynyt

tahtiseura pieni JP