Seuraava-peli.png

Uusimmat uutiset

Koko perheen hyväntekeväisyystapahtuma Heinäpään jalkapallohallilla 11.2!

ONS järjestää laskiaissunnuntaina 11.2.2024 koko perheen hyväntekeväisyystapahtuman Heinäpään jalkapallohallin läheisyydessä klo 11-17.

Tule viettämään laskiaissunnuntaita luistelemalla, hiihtämällä tai pulkkamäkeen! Tapahtumasta voi ostaa ukranalaisia ja suomalaisia leivonnaisia, makkaraa ja osallistua ilmaiseksi Onni-Nallen taitorataan, sekä askartelutyöpajaan. Samalla on mahdollista tutustua eri yhdistysten toimintaan.

Päivä huipentuu ONS naisten edustusjoukkueen ja Rovaniemen palloseuran naisten edustusjoukkueen väliseen harjoitusotteluun Heinäpään jalkapallohallissa klo 15-17. Otteluun on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu ja tuotto kerätään oululaisten vähävaraisten perheiden lasten harrastamisen tukemiseen.

Oulun Naisfutiksen muutosneuvottelut päätökseen

Oulun Naisfutiksen muutosneuvottelut saatiin päätökseen torstaina 14.12.2023. 

Tarpeesta käynnistää muutosneuvottelut on päätetty hallituksen ylimääräisessä kokouksessa 3.10.2023. Työnantajan toimenpiteiden tarkoituksena on varmistaa tarkoituksenmukainen organisaatio. Tavoitteena on noudattaa Palloliiton uuden laatujärjestelmän mukaista organisaatiota, ja kehittää seuran toimintaa toiminnalliset ja taloudelliset näkökulmat huomioiden. Muutosneuvottelut on pidetty suoraan asianomaisten kesken, koska muutokset koskevat yksittäisiä työntekijöitä. Muutosneuvotteluiden tuloksena seuran valmennuspäällikön ja seurasihteerin tehtävät lakkautetaan. Muutokset toteutetaan tehtäväkohtaisella aikataululla.

Läpimurtosäätiö valitsi Onssin yhdeksi tuen saajaksi satojen hakijoiden joukosta

Seuramme on syksystä 2023 alkaen pilotoinut kansainvälistä perhefutis-konseptia. Perhefutis on maahanmuuttajille lapsineen ja suomalaisille perheille lapsineen suunnattu yhteinen harrastevuoro, joka mahdollistaa vanhempien ja lapsien yhteisen toiminnan kotoutumisen tukemiseksi matalalla kynnyksellä.

――――――#heartinthegame――――――