Header BLANK

ONS | Heart in the Game !

Tuoreimmat uutiset ja tiedotteet:

Tervetuloa kaikille avoimiin perhefutistapahtumiin!

Perhefutistapahtumat ovat tarkoitettu kaikille vanhemmille, jotka haluavat tutustua matalan kynnyksen perhefutiksen harrastamiseen. Harjoittelemme mm. jalkapallon perustaitoja, kirmaamme temppuradalla, sukellamme tunneliin, piiloudumme sateenkaaripeiton alle ja joogaamme eläinliikkeitä yhdessä lapsen kanssa.

ONS hakee päätoimista tyttöjen talenttivalmentajaa!

OULUN NAISFUTIS RY hakee tyttöjen talenttivalmentajaa. Toimi on päätoiminen ajalle 1.12.2022 - 31.12.2023.

ONS on kehittyvä ja tavoitteellinen jalkapalloyhteisö, jonka yhtenä tavoitteena on tehdä Pohjoismaista huippupelaajakehitystyötä. ONS on Palloliiton laatuseurajärjestelmässä tasolla (3) ja tähtää seuraavaksi tasolle neljä (4).

Tekniikkakilpailut - Pohjoinen alue

ONS järjestää lauantaina 12.11 klo 10.00-19.00 Heinäpään hallissa Palloliiton viralliset seuratekniikkakilpailut. Seuratekniikkakilpailuihin voivat osallistua kaikki oululaiset 2014-2009 (F8-D13) syntyneet tytöt ja pojat. Osallistumismaksu kisoihin on 10 € / pelaaja. Taitomerkin saaneet Leikkimaailmaikäiset pelaajat palkitaan Palloliiton ohjeen mukaisesti kulta-, hopea- tai pronssitekniikkamerkillä suoritusten mukaisesti. Kolmelle parhaan tuloksen suorittaneelle jaetaan myös palkintodiplomi. Kaverimaailma-ikäisissä kultamerkin saaneet palkitaan kultamerkillä ja kolmelle parhaan tuloksen suorittaneelle jaetaan palkintodiplomi. Tekniikkakilpailuissa E10-D13 -ikäluokissa kultaisen merkin saaneet saavat osallistua marras-joulukuussa järjestettäviin valtakunnallisiin tekniikkakilpailuihin. Kisojen paikka ja aika julkistetaan myöhemmin.

Toni Koskinen edustusjoukkueen valmentajaksi kaudelle 2023!

ONS:n edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimetty 39-vuotias Toni Koskinen. Hänellä on noin 10 vuoden valmennuskokemus seurassa aina pienistä junioreista aikuisiin. Koskisen sopimus seuran kanssa kattaa kauden 2023 sisältäen optiot kahdelle seuraavalle vuodelle.

ONS jatkaa matalan kynnyksen Naisten Kuntofutista 25.9!

Kuntofutis on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille naisille, jotka haluavat tulla kohottamaan kuntoa sekä harjoittelemaan jalkapallon perustaitoja hyvässä seurassa sekä rennossa meiningissä! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

ONS:n Futiskerhot Heinäpäässä & Hiukkavaarassa

ONS:n alueellisiin Futiskerhoihin mahtuu mukaan uusia pelaajia! Futiskerhot ovat suunnattu ensisijaisesti 2016-2018 syntyneille tytöille.

Lisää uutisia löydät UUTISVALIKOSTA.

Artikkeleja yhteensä 86 kpl ( 2022-10-05 08:40 )

  FB ROUND  insta   Twitter   youtube R

AJANKOHTAISTA 2022:

Tapahtumia ei löytynyt

tahtiseura pieni JP