kuvaetusivu

OGC 2020
17.-19.1. B/C
7.-9.2. D/E
8.2. F/G   HUOM!

OGC 2020 pelataan perinteiseen aikaan tammi-helmikuussa kaksiosaisena turnauksena. Tammikuussa pelaavat B/C15 ja C14 joukkueet. Turnaus alkaa perjantaiaamuna ja päättyy sunnuntaina illalla (noin 18-19). Turnaus pelataan Arina Areenan täysimittaisella kentällä.

Helmikuun turnauksessa Arina Areenalla pelaavat D ja E -ikäluokkien joukkueet. Pelikenttä on puolikas täydestä joten hallissa pelataan samanaikaisesti kahta peliä. Kuten tammikuussa, ensimmäiset pelit alkavat jo perjantaina aamusta ja viimeiset pelit päättyvät sunnuntaina kello 15-18 välillä. Ouluhallissa pelataan ainoastaan lauantaina.

Turnaus on kutsuturnaus E-C/B ikäluokissa ja yleinen nuorimmissa. Kutsut turnaukseen tulevat ONS:n ikäkausijoukkueilta ja jos olette kiinnostuneita osallistumaan, ottakaa yhteys oman ikäluokkanne joukkueeseen ONSsissa. Ilmoittautumisaika (osallistumisen vahvistaminen) tammikuun turnaukseen päätyy 30.10.2019 jonka jälkeen vapaat paikat tulevat kaikille haettavaksi. Helmikuun kutsuturnauksen ilmoittautumisen takaraja on 31.12. Ouluhallin turnaukseen voi ilmoittautua mukaan 15.1.2020 asti.


Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 aislogoTilaa videoanalyysityökalu omaan tai joukkueesi käyttöön osoitteesta demo.aispotter.com.
Turnaukseen osallistujille kaksi kuukautta maksutta koodilla OGC2020.
Voit myös tilata otteluvideon, missä on taktinen koko kentän näkymä oman joukkueesi pelistä hintaan 30€ / peli samasta demo.aispotter.com osoitteesta.

Tulosmonitori 2020