VASTUUVALMENTAJA

Valmentaja on velvollinen toimimaan seuran yleisten toimintaperiaatteiden mukaisesti ja ottamaan seuran toimintaperiaatteet huomioon valmennustehtävässään.

Valmentaja sitoutuu noudattamaan ja kunnioittamaan Oulun Naisfutis ry:n sääntöjä ja päätöksiä, Suomen Palloliiton sääntöjä (ml. Kaikki Pelaa) ja Nuori Suomi- periaatteita, Suomen lakeja ja asetuksia sekä niitä eettisiä periaatteita, joita lasten, nuorten ja urheilun kanssa toimimiseen kuuluu (ml. doping, vedonlyönti).

Valmentaja toteuttaa seuran valmennusjohdon hyväksymän valmennussuunnitelman ja harjoitusohjelman sekä sarjaohjelmien mukaiset harjoitukset ja pelitapahtumat (yhteistyössä joukkueen muiden toimihenkilöiden kanssa).

Valmentaja pitää yllä harjoituspäiväkirjaa harjoituksista ja tapahtumista pelaajakohtaisesti. Harjoituspäiväkirja toimitetaan seuran toimistolle vuosittain joulukuun aikana sisältäen tapahtumat marraskuun alusta seuraavan vuoden lokakuun loppuun.

Valmentaja on myös velvollinen osallistumaan Seuran erityisesti valmentajille järjestämiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Valmentaja raportoi valmennustoimessaan seuran johtokunnan nimeämälle valmennusjohdolle ja viime kädessä esimiehenä toimii seuran johtokunta.