uutiset

Seuran syyskokouksessa päätettyä

Seuran syyskokous pidettiin keskiviikkona, 7.11. kello 18:00 alkaen Arina Areenan neuvotteluhuoneessa. Paikalla oli 9 seuran jäsentä.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Seuran johtokuntaan ei saatu valittua uusia jäseniä ja koska edellisen johtokunnan jäsenet olivat antaneet suostumuksensa jatkaa mikäli uusia jäseniä ei saada valittua riittävästi, kokous päätti valita edellisen johtokunnan jäsenet uudelle kaudelle. Juha Isomaa valittiin edelleen jatkamaan seuran puheenjohtajana.

Seura jatkaa edelleen kaikissa niissä järjestöissä, joiden jäsen se on ollut. Seura on jäsenenä seuraavissa yhdistyksissä:

  • Suomen Palloliitto ry
  • Naisten Liiga ry
  • SPL:n Pohjois-Pohjanmaan piiri ry
  • Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry

Seuran toiminta-/kausimaksuihin ei esitetty muutoksia. Maksut suoritetaan edelleen kuukausittain lukuun ottamatta marras-joulukuun maksuja, jotka tilitetään yhdessä erässä marraskuussa.

Seuran jäsenyydet pysyvät myös ennallaan. Seuran toimihenkilöiden (valmentajat, joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat ja huoltajat) lisäksi jokainen seuraan lisensioitu pelaaja on automaattisesti seuran jäsen niin kauan kuin lisenssi on voimassa (kalenterivuosittain). Pelaajan perheenjäsenet voivat liittyä seuran jäseniksi ilman jäsenmaksua hyväksymällä omalta osaltaan jäsenyyden. Tätä varten seuran nettisivulla on lomake, joka täytyy täyttää jotta jäsenyys tulee voimaan. Huoltajan jäsenyys on voimassa saman ajan kuin pelaajankin. Seura ei pidä erillistä jäsenrekisteriä, vaan jäsenrekisterinä toimii Palloliiton pelaajarekisteri. Lisäksi seurassa on ainais- ja kunniajäseniä.

Kokousmateriaali tulee nähtäville seuran ”arkistosivuille” heti kun pöytäkirja on hyväksytty ja allekirjoitettu.

Slider

@OulunNaiset 2019

Tahtiseura lapset ja nuoret