uutiset

Kesätöihin ONSsiin - Tuukko meille?

kesatyo2018

Etsitkö työpaikkaa, jossa voisit hyödyntää kesätyösetelisi? JOS olet kiinnostunut liikunnasta ja urheilusta ja pidät työskentelystä lasten ja nuorten kanssa, tässä voisi olla sinulle monipuolinen työ jota kokeilla!

ONS järjestää kesän aikana jalkapalloleirejä ja -kerhoja, joissa tarvitaan avustajia sekä ohjaajia. Lisäksi pääset mukaan Naisten liigan otteluihin hoitamaan pieniä ja vähän isompiakin tehtäviä. Leirejä ja kerhoja pidetään heti alkukesästä ja elokuun ensimmäisellä viikolla. Nämä ovat pääsääntöisesti viikon tai kaksi kestäviä tapahtumia. Naisten Liigan pelit sijoittuvat pitkin kesää.

TARJOLLA MYÖS 2 YLIMÄÄRÄISTÄ VIIKOA SETELIN PÄÄLLE! 

Jos olet kiinnostunut vähän vaativammasta setelityöpaikasta niin tässä sellainen:

Prinsessafutiksen suunnittelu & ohjauksen järjestäminen.

Tehtävänäsi on suunnitella elokuun alkuun sijoittuvan Prinsessafutis -leirin ohjelma. Lisäksi olisit vastuussa muista työntekijöistä, huolehdit että kaikille tulee tehtävät leiriviikolle. Yksin et tarvitse kaikkea tehdä etkä keksiä! Seura on apunasi ja hoitaa kaikki "rutiinit" (ottaa vastaan rekisteröinnit, hankkii materiaalit, huolehtii tarvittaessa koulutuksesta jne.) sinun tehtäväksesi jää vain suunnitella toimiva leiri alle kouluikäisille tytöille ja leirin aikana sitten toteuttaa suunnitelma leiriohjaajien kanssa.

Työn vaativuudesta johtuen siihen on lisätty kaksi viikkoa työaikaa Kesätyösetelin lisäksi (eli palkallinen työaika on noin kuukausi!). Palkka lisäajalta on sama kuin mitä setelillä tehdystä työstä maksetaan tuntien mukaan.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä, MAHDOLLISIMMAN PIAN. Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hakuaika tähän päättyy perjantaina 11.5.

Slider

@OulunNaiset 2019

Tahtiseura lapset ja nuoret