uutiset

OGC -turnaus käynnistyi 12.1.2017

ogc2017Oululaisen jalkapallon lippulaivan Onssin järjestämän OGC-turnauksen vanhimpien ikäluokkien pelit pelataan tulevana viikonloppuna Arina-Areenalla. Viime vuoden tapaan C14-tyttöjen sarjassa nähdään Suomen ikäluokan kärkijoukkueiden lisäksi ikäluokan ruotsalaista huippujoukkueista Tukholman AIK, Brommabojkarna, Nacka FC, Tyresö FF ja Viggbyholms. Tunauksen C15 sarjassa Onssin lisäksi suomalaisista huippujoukkueista ovat mukana HJK, Honka ja Ilves eli viikonloppuna Arina-Areenalla on tarjolla loistavaa futisviihdettä kaikille jalkapallon ystäville.

Seurana Onssi on asettanut tavoitteeksi, että seura valmennus tuottaa mahdollisimman monta pelaajaa eri ikäluokan tyttömaajoukkueisiin ja tulevaisuudessa myös Suomen naisten A-maajoukkueeseen. Tavoite on kova pohjois-suomalaiselta seuralta, koska harrastajamäärät Pohjoisessa ovat pienemmät kuin Etelä-Suomessa, mutta viime vuoden aikana ONS on aloittanut pohjois-suomalaisen tyttöpelaajan pelaajapolun rakentamisen 5-vuotiaasta prinsessafutarista aina 18-vuotiaaksi aikuispelaajaksi asti. Haaste on luonnollisesti kova, mutta sen vuoksi seura on valinnut yhteistyökumppaneikseen Eerikkilän ja SHA:n, joiden kautta seura saa arvokasta tietotaitoa pelaajakehityksensä tueksi ja samalla seura saa arvokkaita kontakteja muihin suomalaisiin tyttö- ja naisjalkapallon huippuseuroihin. Näiden kontaktien ansioista onssilaiset futarit saavat kutsuja niin kansallisiin kuin kansainvälisiin huipputurnauksiin ja näiden kontaktien ansiosta sekä suomalaiset että ulkomaalaiset huippuseurat tulevat joka vuosi yhteen seuran vuosittaisista merkkipaaluista eli OGC:n.

Lopuksi haluan jo etukäteen kiittää heitä, jotka tekevät turnauksen järjestämisen mahdolliseksi eli seuran pelaajia sekä heidän vanhempiaan. Kentällä tekemänsä työn lisäksi seuran pelaajat tekevät turnauksen aikana arvokkaita talkootunteja mitä erilaisimmissa hommissa. Pelaajien lisäksi heidän vanhempansa tekevät arvokasta taustatyötä, jota ilman turnauksen järjestäminen ei onnistuisi, joten omasta sekä seuran puolesta kiitän etukäteen jokaista joka sekä tämän viikonlopun että kahden viikon päästä pelattavassa nuorimpien ikäluokkien turnauksessa tekee arvokasta työtä pohjois-suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon eteen.

Turnausterveisin
Jukka Dunder

ONS valmennuspäällikkö

Slider

TOIMISTO 2020:

27 helmi
Toimistopäivystys
Päivä 2020-02-27 10:00 - 16:00
18 maalis
WWW-koulutus
Päivä 2020-03-18 18:00 - 20:00

Koulutustilaisuus seuran / joukkueiden sivujen ylläpitäjille.

Lisäinfoa tulossa lähiaikoina....

Tahtiseura lapset ja nuoret