Maksuaikataulut, alennukset yms.

Sisaralennus:

 • Sisaralennus on 50,00 €/pelaaja kaudesta 2017 alkaen ja sen saa jokainen jolla on sisar ONS:n pelaajana. Alennus on kertaluontoinen ja se tehdään pääsääntöisesti ensimmäisestä maksuerästä. Myöhemmin maksettaessa alennuksen voi myös porrastaa esim kahdelle kuukaudelle (2x25€).

Maksuaikataulu:

 • Toimintamaksut kerätään jatkossa kuukausimaksuina:
  Erä 1: 15.11.2018 - SISÄLTÄÄ MARRAS- JA JOULUKUUN!!
  Loput erät: 15.01.2019 alkaen JOKA KUUKAUDEN 15. päivä 15.10.2019 asti. Tarkemmat maksuohjeet alempana!.
 • TÄHÄN TULEE MUUTOKSIA KAUDELLE 2020!!

Maksujen porrastus vajaalle kaudelle, kun pelaaja liittyy seuraan kesken kauden: 

 • Uudella pelaajalla on oikeus yhden (1) kuukauden maksuttomaan tutustumisjaksoon seurassa, jonka aikana seuramaksua ei peritä. Joukkueen johto voi itsenäisesti päättää, mikä aika katsotaan kuukaudeksi. Suosituksena on, että alle kahden viikon pitusta aikaa ei lasketa, 3 viikkoa sitä vastoin on laskennallisesti kuukausi.

Maksujen tilitys:

 • vanhemmat maksavat pelaajan kausimaksut OMAN JOUKKUEEN TILILLE ENNEN ERÄPÄIVÄÄ (joukkue voi vapaasti päättää eräpäivän oman toiminnan aikataulun mukaisesti, kannattaa pyrkiä mahdollisimman säännölliseen aikatauluun).
 • mahdolliset sisaralennukset (50€/lapsi) tehdään ensimmäisen erän yhteydessä
 • raho siirtää KOKO JOUKKUEEN maksut könttänä SEURAN TILILLE
 • maksu tehdään joukkueen omalla VIITESIIRROLLA - EI normaalisiirrolla + viestillä tiedonanto-osiossa (tämä siksi että viitteellä tehdyt siirrot kirjautuvat suoraan kirjanpitoon ilman ylimääräisiä toimenpiteitä). Oman joukkueen siiroviite löytyy Raho-sivuilta.
 • raho laittaa sähköpostilla toimistolle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ERITTELYN maksusta (pelaajien nimet, mahdolliset sisaralennukset). Ensimmäisen erittelyn jälkeen riittää, että lähettää ainoastaan tulleet lisäykset tai poistuneet maksut. HUOM! Käytä tiliöintilomakkeen maksuseurantalehteä hyväksi seurannassa! Helpottaa kirjauksia ja sen voi laittaa seuralle kuukausitiliöinnin yhteydessä!

Pelipassit / Korttelipassit / vakuus

 • Joukkueenjohtajat/rahastonhoitajat tilittävät lisenssin+vakuutuksen suoraan palloliittoon liiton tarjoamaa työkalua (Pelipaikka) käyttäen. Jos pelaajalla oma vakuutus, on siitä toimitettava vakuutusyhtiön todistus jojolle.
 • Nuoremmat G-juniorit, jotka eivät pelaa vielä piirin alaisia sarjoja (piirisarjapelit / piirisarjaturnaukset) voivat ottaa edullisemman korttelipassin + vakuutuksen. Kaikki uudet korttelipassit hankitaan seuran kautta, seura myös maksaa passin ja siihen kuuluvan vakuutuksen. Ota yhteys seuran toimistoon mikäli joukkueeseen on tulossa uusi pelaaja, jolle täytyy hankkia korttelipassi.