Perhefutis 2018

perhefutis 2018Onssin perhefutis on 2-5-vuotiaille tarkoitettu futiskerho, jossa leikitään ja pelataan YHDESSÄ VANHEMPIEN KANSSA. Jalkapallotaitojen lisäksi kerhossa harjoitetaan monipuolisesti perusliikkumistaitoja.

Jalkapallotaitoharjoittelu pitää sisällään pallon kuljetusta, pysäyttämistä, kääntymistä, potkaisemista, heittämistä ja kiinniottamista, sekä pallon riistoa (eli pallon pois ottamista kaverilta).

Perusliikkumistaidoissa harjoitellaan: juoksua eteenpäin, taaksepäin ja sivulle. Kiipeämistä, riippumista, heilumista, hyppäämistä, kierimistä, pyörimistä ja tasapainoa. Harjoittelu tapahtuu pelien ja leikkien avulla sekä temppurataa hyödyntäen.

Onssin Perhefutis jaetaan vuoden aikana kolmeen jaksoon; kesäkuu-syyskuu (aloituspäivä ilmoitetaan toukokuun loppupuolella), lokakuu-joulukuu ja tammikuu-huhtikuu. Jokaiseen jaksoon voi ilmoittautua erikseen tai toimintaan voi osallistua jokaisella jaksolla.

Kauden hinta 35€ / perhe (sisältää yhden Palloliito Korttelipassin lapselle). Mikäli perheestä osallistuu useampia lapsia, lisäpassit maksavat 9€/lapsi. Korttelipassi sisältää pelipassin lisäksi pakollisen vakuutuksen, jolloin erillistä vakuutusta ei tarvitse ottaa. Passia varten ilmoittautumislomakkeessa tulee täyttää vaaditut tiedot. Kesällä mukana olevien joille on hankittu lisenssi ei tarvitse hankkia uutta lisenssiä. Lisenssit ovat voimassa aina kalenterivuoden.

Lisätietoja: valmennuspäällikkö Jukka Dunderilta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.tai 0400-451143)

Perhefutis - Syksy 2018 [1.10. alkaen]

ALUE   VP   KELLO   IKÄR   PAIKKA
Ritaharju   LA   11:00 - 12:00   2-5(6)   Pohjois-Ritaharjun koulu
Metsokangas   SU   14:00 - 15:00   2-5(6)   Metsokankaan koulu (Iso Metso)
Ritaharju   SU   14:00 - 15:00   2-5(6)   Pohjois-Ritaharjun koulu