Likkojen Liiga 2019

Kevään (ja kesän) aikataulut - tulossa

ALUE   VP   KELLO   IKÄR   PAIKKA
                 
                 
                 
                 

Lisää Liigasta ONS:n Facebookissa.

Likkojen Liiga 2019

Ilmoittautuminen Likkojen Liigaan kaudelle 2019 alkaa vuodenvaihteessa. Liiga järjestetään kolmessa jaksossa (4 kk/jakso) ja mukaan voi ilmoittautua pitkin kautta. Joudumme hieman nostamaan osallistumismaksua jotta pystymme palkkaamaan ohjaajia. Kuluneella kaudella ohjaajien saaminen on ollut vaikeaa syyskuusta alkaen ja tulee osin olemaan vaikeaa myös alkuvuodeta.

Kukin neljän kuukauden jakso maksaa 50€ ja siihen sisältyy Palloliiton lisenssi sekä vakuutus. Varusteet tulevat erillisenä pakettina jonka alustava hinta tulee olemaan 40€ (ONS pelipaita, pallo ja juomapullo). Tarjolle tulee myös pelkkä paita painatuksella (20€). Pelipaitoihin ei tule näillä näkymin muuta painatusta kuin ONS:n logo. Sponsorilogot ovat myös mahdollisia mikäli löydämme jostain harrastustoimintaa tukevan tahon.

Lisenssin mukana tulee ONS:n pelaajajäsenyys ja seuran jäsenkortilla pääsee myös seuraamaan ONS:n Naisten ligajoukkueen kotipelejä Naisten Liigassa 2019. Myös kolmansien osapuolien tarjoamat jäsenedut ovat käytössä (esim Intersport Rintamäki). Jäsenkortit jaetaan pelkästään sähköisenä mobiiliversiona. Kortti löytyy Cardu -sovelluksesta heti kun se on rekisteröity järjestelmään. Kortin rekisteröintiä varten ilmoittautumislomakkeessa tullaan kysymään pelaajan henkilökohtanen puhelinnumero. Ilman sitä korttia ei voi aktivoida.